CONVOCATÒRIA DEL DEJUNI i DELS DEJUNIS

Version en  castellano

La Comissió Promotora  de la ILP per una RENDA GARANTIDA CIUTADANA, convoca un dejuni des de la tarda del divendres 13 fins a la tarda del diumenge 15 de setembre a la Plaça de Catalunya de Barcelona amb el propòsit  d’exigir que es compleixi l’Estatut, que en l’article 24.3 diu:

“Les persones o famílies que es troben en situació de pobresa tenen dret a accedir a una renda garantida de ciutadania que els asseguri els mínims d’una vida digna”.

Volem  que sigui el primer d’altres dejunis que per la mateixa causa puguin fer-se a partir d’aquesta data a d’altres barris, ciutats i pobles de tot Catalunya. Els objectius d’aquesta acció no-violent són dos. La manifestació simbòlica de la necessària solidaritat ciutadana amb t00banner_renda_garantidaots aquells que de manera més aguda pateixen els efectes de l’actual situació econòmica: aturats de llarga durada i sense subsidi, joves o dones que no troben feina o l’han perdut, desnonats víctimes de les institucions financeres, nens i nenes poc alimentats. Però en segon lloc és també una denúncia, una lluita utilitzant el procediment de la noviolència, contra totes aquelles administracions i autoritats amb responsabilitat que han decidit rescatar la banca i els banquers, perdonant el frau i encobrint les seves estafes, en lloc de protegir els ciutadans i les víctimes: No hauria hagut de fer falta cap ILP ni hauríem volgut arribar aquest extrem perquè les autoritats complissin allò a que per llei estan obligades a complir. Amb la ILP només demanem que es compleixi la Llei. No complir-la és un delicte. És justificable que si no ho fan puguem considerar delinqüents a aquestes autoritats. Ens aplegarem doncs a la Plaça de Catalunya des del divendres 13 a les 5 de la tarda fins el diumenge 15  a les 5 de la tarda.  Tothom serà benvingut,  tant  els que puguin passar-hi els dos dies com tots aquells que simplement vulguin acompanyar-nos només durant una estona.

Esperem que el dejuni, com a símbol de protesta i de solidaritat amb els més vulnerables, s’estengui progressivament per tot Catalunya. Difongueu la proposta i convoqueu a tothom. RESCATEM LES PERSONES.

La dignitat col·lectiva d’una societat no es mesura per les possibilitats que tenen els més rics o seus nivells més alts sinó pel respecte i l’estima amb la que són tractats els sectors més castigats.

Barcelona, juliol de 2013

Comissió Promotora de la ILP per una RENDA GARANTIDA CIUTADANA

Esta entrada fue publicada en Accions y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s