Una Gran Victòria de la Mobilització a la Marina-Zona Franca: Irene es queda a viure a la Marina

Divendres, 25 juliol de 2014

Ahir va ser un dia molt llarg, amb dalt i baixos emocionals molt durs, però amb una victoria col.lectiva increible.

Al tercer intent de desnonament, a les 7h i sense avís previ, Irene, la seva mare i els seus tres fills van haver de deixar casa seva.

Dimarts, a la audiència pública,  el Sr. Regidor Jordi Marti va prometre un habitatge digne per la Irene i la seva família. I, ni dos dies després, hem hagut de presenciar com tres menors es quedaven sense casa.

La solució del Xavier Trias i del Jordi Marti a aquesta situació de vulneració dels drets humans, va ser d’una pensió durant 4 dies per la Irene i els seus fills al barri de Navas. Però, i després? Uns nens que han patit dos desnonaments han de ser més marejats encara, i anar de pensió en pensió, de barri en barri?

És per això que, davant les mentides del nostre alcalde i regidor, vam ocupar la Seu del Districte per exigir el cumpliment de la seva promesa d’un habitatge digne i estable per la Irene.

12 hores vam estar tancades amb veines, companyes CJC Zona Franca, Assemblea 15M de la Marina ZF, PAH-Barcelona i altres PAHs.

Després de molta pressió, hores de negociacions i mentides als comunicats de premsa de l’Ajuntament, en Jordi Marti es va dignar a aparèixer. A les 23h, es va reunir amb la Irene i companyes i es va comprometre a què, abans del 16 d’agost, tindrien un habitatge estable a la Zona Franca. Mentrestant, la Irene i la seva família viuran a casa d’una amiga al barri.

És molt important que estiguem totes alerta, vigilant les actuacions del Sr. Regidor perquè compleixi el seu compromis. Si no ho fa, estarem allà, dia i nit. No ens cansarem, no els fallarem.

Estem cansats de tanta mentida i tanta impunitat. Però ahir es va demostrar que la força del poble és imPAHrable, i que totes juntes HO PODEM TOT!!!

Salut i endavant!!!

Esta entrada fue publicada en Inf. general y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s