L’Assemblea de pensionistes reclama la part de la jubilació que els deu l’Estat

Des del col·lectiu es destaca la necessitat d’organització, també a escala estatal

Una cinquantena de pensionistes van dur a terme el passat dia 29 de setembre una assemblea sobre la demanda 20140217_190300conjunta d’inconstitucionalitat de la llei que suprimeix la revisió automàtica de les pensions amb l’IPC de fa dos anys.
Perquè les persones grans no perdin poder adquisitiu, les pensions que cobren varien segons l’Índex de Preus al Consum. L’any 2012, però, haurien d’haver augmentat un 2.9% i només ho van fer un 1%. A més, tot i que aquesta mesura entrava en vigor el dia 1 de desembre, el govern espanyol ho va aplicar a tot l’any. Per tant, els pensionistes de la Seguretat Social van cobrar un 1.9% menys del que els tocava, i això és el que reclamen.

Durant l’acte diversos afectats van fer referències a casos personals i va quedar palesa la falta d’informació rebuda per part de l’Administració.

També es va posar data per a l’entrega col·lectiva de demandes (dia 15 a les 11:00, a l’INSS del carrer Sant Antoni Maria Claret).
L’acte va acabar amb les intervencions per part d’alguns assistents amb altres propostes ciutadanes, com el Col·lectiu de Pensionistes de La Magòria i la plataforma per defensar la sanitat pública a Bellvitge. Una assemblea exemplar d’un col·lectiu molts cops oblidad.

Fond: http://lamarinadigital.cat/

Esta entrada fue publicada en Inf. general y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s