Roda de premsa: Nou Barris presenta la campanya “No és pobresa, és injustícia”

logo-transparent-210Dia i hora: Dijous 20 de novembre de 2014 a les 11.30h.
Lloc: Seu de la Favb (Obradors, 6-10, baixos, Barcelona)
Convoca: Campanya “Nou Barris cabrejada, diu prou!”
Nou Barris és el districte més empobrit de Barcelona. Durant els últims tres anys la situació no ha fet més que empitjorar. Cada vegada més veïns i veïnes pateixen desnonaments, atur de llarga durada, impossibilitat de cobrir les necessitats bàsiques… Tot això, en un context de retallades dels serveis públics i de creixent desigualtat social a la ciutat.
És molt difícil, però, comprendre l’abast social real d’una situació que els veïns i veïnes coneixem però que les dades existents no permeten explicar en tota la seva complexitat. Perquè les pròpies administracions no s’han dotat de les eines necessàries per fer un diagnòstic acurat que permeti aplicar les polítiques necessàries per revertir aquesta situació insostenible.
Des de les més de 100 entitats de la campanya “Nou Barris cabrejada, diu prou” volem denunciar que a Nou Barris s’ha instal·lat la pobresa de manera estructural mentre les administracions miren cap a una altra banda. Aquesta denúncia l’hem organitzat mitjançant la campanya “No és pobresa, és injustícia”, que us volem presentar en roda de premsa aquest dijous 20 de novembre a les 11:30 hores a la seu de la Favb.
A la roda de premsa us presentarem el document que hem elaborat i que donarà inici a la campanya, així com els diferents actes que portarem a terme durant els pròxims mesos.
Font:@9bCabrejada

Esta entrada fue publicada en Accions y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s